Unfortunately, this content is not available in your language

This content is in one language only, We are already working on integrating a translation application.Biztonság amit mi biztosítunk számodra

Az internetes társkeresésben a legfontosabb a diszkréció és a biztonság, kérlek olvasd el ezt a cikket ha többet akarsz tudni.


Adatai biztonsága


Kínálunk egy biztonságos módot a megfelelő partner megtalálásához.

A Redxter nagyon komolyan veszi a személyes adatok biztonságát. A törvényi kötelezettségek keretein belül és azon túl is a legújabb technológiákat és stratégiákat alkalmazzuk, hogy megvédjük adatait az illetéktelen hozzáféréstől. Az általunk alkalmazott intézkedések hatékonyságát külső szolgáltatók rendszeresen felülvizsgálják. Független szakértők ellenőrzik az általunk kínált szolgáltatások minőségét, biztonságát és átláthatóságát.


A csalók általában ezt teszik


 • A csalók arra számítanak, hogy az áldozataikat a lehető leggyorsabban csábítják ki a védett Redxter környezetből, és továbbra is kapcsolatba lépnek az üzenetküldő szolgáltatások vagy a privát e-mail segítségével. Olyan mentségeket használnak, mint „Csak próba tagságom van” vagy „Nekem könnyebb”.
 • Az üzeneteket gyakran rossz angolul írják, és a küldők úgy tesznek, mintha például az USA-ból származnának.
 • The content of the messages is very affectionate to create emotional intimacy. Flowers or other gifts are sent. Often even third parties are introduced: for example, a woman calls you, claiming to be the daughter and thanking you because her father is now so happily in love. A whole – deceptively genuine – story is acted out.
 • Néha még telefonbeszélgetések is folynak: többnyire Skype-on keresztül, a video funkció nélkül (a férfi csalók esetében), vagy video funkcióval, gyakran meztelenséggel és szexuális ingerléssel (női csalók esetében).
 • They avoid meeting up in person. Excuses for this include, for example, that they are “on a business trip” or “preparing a business deal”, even when asked several times. As evidence of a supposed business trip, some scammers are not afraid to send scans of alleged flight tickets “as proof” by e-mail.
 • A pénz kérdésének megvitatására jelentést fognak tenni a balszerencsés csapásokról: például sikertelen üzleti ügylet (pl. Áruk átadásával kapcsolatos vámok vagy bevételkiesés), biztosítás nélküli közlekedési baleset, betegség vagy baleset a családban, pénzlopás ... A személyes találkozáshoz azonban pénzügyi támogatásra lenne szükség (utazás, vízum stb.). Korábban főleg pénzátutaló cégek, például a WesternUnion vagy a MoneyGram voltak ilyen célra visszaélve, de ma már külföldi banki adatokat is megadnak (gyakran Ázsiából vagy a Közel-Keletről).

Soha ne utaljon pénzt olyan személynek, akit személyesen nem ismer. A pénz örökre elvész - és a szeretetbe vetett hited súlyosan megront.


A csalók jellemzői


Az alábbiakban ismertetjük azokat a tulajdonságokat, amelyek a romantikus csalókra jellemzőek. Ezek a csalók mások személyazonosságát lopják el, hogy csalárd módon megszerezzék a bizalmat.

Felhívjuk figyelmét, hogy a Redxter-nél semmi esetre sem szeretnénk bizonyos szakmai csoportokat vagy nemzetiségeket csalóknak minősíteni. Tapasztalatból tudjuk azonban, hogy sajnos a csalók gyakran használják ezeket a jellemzők kombinációit.

 
  Férfi csalók


 • Kor: 30 - 55 éves, elsősorban 35-70 éves nőket keres
 • Családi állapot; gyakran özvegy vagy elvált, néha gyerekekkel
 • Szakmák: Katona, mérnök (gáz, olaj, építőipar, arany, drágakőipar), nagyon gyakran angol munkakör
 • Nemzetiség: gyakran amerikai vagy brit, de rossz a nyelv
 • Kommunikáció: gyorsan megszokott hangnem, a háziállatok nevének korai használata (pl. „Drágám”, „mézecském”), hangulati ingadozások (durva e-mailek, amelyeket hosszas, szelíd bocsánatkérés követ), nagyon hangsúlyos és érzelmi érvelés pénzkéréskor, gyors áttérés külső kommunikációs csatornák (Skype, e-mail)
 
  Női csalók


 • Kor: 27-40 éves, elsősorban 35-70 éves férfiakat keres
 • Családi állapot hajadon
 • Szakmák: gyakran nincs információ vagy felajánlás, hogy kérésre információt nyújtanak; tipikus szakmák: divat, design, tanár, nővér
 • Vallás: gyakran mélyen vallásos
 • Nemzetiség: gyakran amerikai, brit vagy kelet-európai
 • Kommunikáció: A kezdetektől fogva nagyon dús („Nagyon tetszik a profilod!”, „Nagyon örültem, hogy megkaptam az üzenetedet”), a háziállatok nevének korai használata („drágám”), gyors váltás a külső kommunikációs csatornákra (beleértve a meghívót is) erotikus videocsevegésekhez)


Kérjük, maradjon éber még nagyon ígéretes kapcsolatok, intenzív üzenetek cseréje és a szeretet első lehetséges jelei esetén is. Ha úgy gondolja, hogy van valami furcsa egy kapcsolattartóban, ha a beszélgetés hirtelen pénzre vált, vagy valami gyanút okoz, akkor bélyegezze a féket. Azonnal szakítsa meg a kapcsolatot, és továbbítsa ezeket az e-maileket az Ügyfélszolgálatunknak. Az Ön adatait a legszigorúbb bizalommal kezeljük.


Adathalászat és profilátvétel


Az online ismerkedés során erős, bensőséges kapcsolatokat épít ki kapcsolataival - és akkor a Redxter-fiókját, vagy az egyik kapcsolattartóját ismeretlen személy veszi át. Az ilyen típusú támadások különösen súlyosak, mert a csalók már ellenőrzött felhasználói fiókokat használnak: ily módon a meglévő bensőséges kapcsolatokat visszaélik az érzékeny adatok és / vagy pénzügyi eszközök csalárd megszerzésére.

Sok esetben a profilátvétel bejelentkezési adatait az úgynevezett adathalászat szerzi be. E-mailben elküldve, egy feltételezett Redxter-űrlap vagy egy feltételezett hivatalos Redxter-link bizalmas adatokat kér a profil tulajdonosától, hogy ezután vissza lehessen őket használni. Egyébként: Az adathalászat nem csak a Redxter-t érinti, hanem minden olyan online portált, ahol személyes bejelentkezési adatokat használnak (pl. Közösségi média csatornák, e-mail szolgáltatók ...).


Így néz ki az adathalász e-mail:


 • A szöveg gyakran tele van hibákkal és úgy néz ki, mintha lefordították volna.
 • Bizonyos esetekben hiányzik a személyes cím (Kedves ....). Itt óvatosság szükséges, mivel nem szokatlan, hogy a csalók már ismerik a profil tulajdonosának nevét.
 • Az adathalász e-mailek általában személyes adatok megadására vonatkozó kérelmet tartalmaznak. Ezek lehetnek jelszavak, e-mail címek, TAN vagy PIN.
 • A kérés gyakran összefügg a szankciók fenyegetésével, ha az utasítást nem tartják be. A Redxter soha nem tenne ilyet.
 • A feladó e-mail címe nem azonos a vállalat tényleges ismert címével. Ez nagyon kicsi különbség vagy szokatlan kiegészítés lehet.
 • Linkek esetén a webcím előtti https: // előtag hiányos. Az „s” itt a „biztonságos” kifejezés. Ha ez hiányzik, akkor ne hozzon nyilvánosságra bizalmas adatokat.

Általában a következők érvényesek:


 • Győződjön meg arról, hogy a személyes adatok megadására irányuló kérelem valódi feladótól származik.
 • E-mail címének és jelszavának megadásakor / közlésénél mindig legyen óvatos.
 • Védje meg fiókja biztonságát egyszerűen azzal, hogy rendszeresen megváltoztatja jelszavát, és minden fiókhoz külön jelszót használ - ez mind a Redxter-i profiljára, mind az e-mail fiókjára és más online platformokra vonatkozik.


Az átvett profil felismerése:


 • A profilbejegyzéseket érezhetően és átfogóan megváltoztatták.
 • Olyan fotókat töltöttünk fel, amelyek nem az eredeti profiltulajdonosok.
 • Annak ellenére, hogy a kapcsolat már létezik, hirtelen úgy tűnik, hogy úgy tűnik, hogy automatizált üzenetek vannak, és az üzeneteire nem válaszol.
 • Olyan elérhetőségeket kap, amelyek eltérnek a korábban cserélt kapcsolattartási adatoktól, és felkérést kapnak arra, hogy hagyják el platformunk védett területét.

Ha valami furcsát észlel, vagy arra kérik, hogy írja be személyes adatait egy e-mailbe, vagy szokatlan tevékenységeket fedez fel profiljában vagy más profiljában, azonnal lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal - mi mindig szívesen segítünk Önnek!