Unfortunately, this content is not available in your language

This content is in one language only, We are already working on integrating a translation application.Hogyan lehet megmondani, hogy a férfit, akivel randevúzol, nem érdekled

A randevúk sokkal egyszerűbbek lennének, ha az emberek mindig nyíltan és őszintén mondanák el, mit jelentenek. A valóságban az emberek különböző okokból gyakran visszatartják az igazságot.


1. Azt mondja, hogy felhív, majd nem


Az ember, akit érdekel, a szava embere lesz. Ha megszervezi a telefonálást vagy az SMS-t, akkor ő megteszi. Ha van egy jó oka annak, hogy nem tudja megtenni azt az Ön által várt időn belül, akkor kapcsolatba lép veled, amikor csak teheti, és elmagyarázza a történteket.

Ha viszont azon kapod magad, hogy várakozol, vagy magadnak kell felvenned a kapcsolatot vele, anélkül, hogy bármilyen magyarázatot kapnál arra, miért nem vette a fáradságot, hogy kapcsolatba lépjen veled, akkor valószínűleg nem olyan lelkes, mint amennyit szeretnél.


2. Te vagy az, aki mindig kezdeményezi a kapcsolattartást és egyezteti az időpontokat


Jól vagy rosszul: a férfiak feltételezik, hogy ők legyenek a kezdeményezők. Meg fogja tapasztalni, hogy még a félénk srácok is boldogan szervezik a találkozást, miután megállapították, hogy érdekli őket. Ha egy férfi következetesen hátradől, és hagyja, hogy üldözze őt a randevúk megbeszélése érdekében, akkor valószínűleg nem különösebben zavarja, hogy láthatja e.


3. Sokáig nem válaszol az Ön üzeneteire vagy e-mailjeire, néha addig, amíg Ön nem küld újabb üzenetet vagy e-mailt.


Hacsak az illető férfi nem őrülten elfoglalt a nap 24 órájában, és fizikailag nem tud válaszolni Önnek, akkor ésszerű időn belül várnia kell a válaszra. Ha SMS-t vagy e-mailt küld a nap folyamán, és az illetőnek igényes irodai munkája van, akkor igen, teljesen ésszerű, hogy egy kis időt szánjon magára, de ha estéről, hétvégéről stb. Beszélünk, akkor a válasz piros zászló. Ez az egyszerű érdektelenségtől kezdve egészen az illető házasságban való életéig terjedhet.


4. A randevú végén nem tesz és nem mond semmit, hogy javasoljon egy másikat


Ez egy nagy piros zászló, amellyel megtudhatja, hogy az első randevúja jól sikerült-e. Egy érdeklődő ember általában megpróbál megszervezni egy másik időpontot, vagy legalább egy határozott utólagos hívást vagy szöveget szervezni az említett jövőbeli dátum megvitatására. Ha úgy találja, hogy mindent megtesz ennek elkerülése érdekében, akkor ez azt jelentheti, hogy nem érdekli.


5. Azt mondja neked, hogy nem érdekli


Bár látszólag nyilvánvaló, sok nő hajlamos figyelmen kívül hagyni azokat a nagyon nyilvánvaló jeleket, amelyek szerint a férfit nem érdekli. Ha egy férfi azt mondja neked, hogy szüksége van némi helyre, időre önmagában vagy egy kis szünetre, vegye annak jeleként, hogy nem érdeklődik ön iránt, és lépjen tovább. Ha azt mondja, hogy semmi komoly nem érdekli, és téged viszont érdekel - lépj tovább. Ne pazarolja az idejét azzal, hogy figyelmen kívül hagyja a nyilvánvalót.