Unfortunately, this content is not available in your language

This content is in one language only, We are already working on integrating a translation application.

Már nem válaszol: Most mi legyen?

Már nem válaszol? Lehetséges okok és okok, valamint tippek a kapcsolat egyszerű helyreállításához: Olvassa el most az útmutatót!

Már váltott néhány üzenetet egy érdekes nővel, talán már élőben is találkozott - és most már nem válaszol. Az első aggodalom után kissé mérges lehet, elvégre jól kijöttél.


Már nem válaszol: Csak ne tegyél szemrehányást!

Az első digitális beszélgetések gyakran gyorsak: egyik üzenet követi egymást, és a beszélgetés soha nem fogy el. Egy bizonyos ponton a WhatsApp és Co. üzenetei közötti szünet egyre hosszabbá válik. Néha ez észrevétlenül történik, amikor az új ismeretség varázsát össze kell egyeztetni a mindennapokkal.

A hosszú szünetek tehát nem okozzák a túlzott aggodalmat. Csak azt szabad megkérdezni, hogy a szünet lényegesen hosszabb-e, mint korábban.

Barátságos módon, nyomás és szemrehányás nélkül megtudhatja, mi történt azzal a személlyel, akivel beszélt az elmúlt napokban, hetekben vagy hónapokban.

Ezután neki kell reagálnia. Talán kifogás fog jönni, mert abban a pillanatban nagyon elfoglalt volt. Talán először ki kellett találnia, mit érez. Lehet, hogy egyáltalán nincs magyarázat. Ez utóbbi nagyon frusztráló lehet, de egyértelműen azt is mutatja, hogy az álom nő akkor másutt megtalálható.


Ezért nem válaszol már


A meglepő rádiócsendnek nagyon különböző okai lehetnek, és csak néhányan állnak közvetlenül veled. Ez segíthet abban, hogy először kivizsgálja az okot:

  • Volt olyan különbség a legutóbbi üzenetek között, amelyek félreértéshez vezethettek?
  • Talán bejelentette, hogy hamarosan sokat utazik, akár szakmai, akár magánszférában?
  • A hír meglehetősen alkalmi, ismétlődő és anélkül, hogy sokat elárult volna?
  • Talán túl gyors (vagy túl lassú) volt a tempó a potenciális álom nő számára, hogy először a távolságot keresse?
  • Talán arra vár, hogy először te hívd fel?

A beszélgetés hosszú szünetei egészen normálisak lehetnek, különösen az elején. Végül is annak a személynek, akivel beszélget, a munka, a család és a hobbi éppúgy egyensúlyban van, mint Ön. Ezért a WhatsApp üzeneteknek nem mindig van elsőbbségük. Még akkor is, ha a nő valójában nagyon érdekli önt!

Az üzleti út vagy a hosszú betegség néha azt jelenti, hogy a nők a társkereső szakaszban nem válaszolnak azonnal.


Nincs ideje


Család, munka vagy hobbi: minden időbe telik. A randevúknak, különösen az igényes munkáknál, néha vissza kell kerülniük - legalábbis rövid időre. Valószínűleg te is tudod ezt, és ezért megértéssel reagálsz, ha csak egy idő után tér vissza hozzád.


(Közben) van még valaki


Az online társkeresőben előfordulhat, hogy több érdekes társkereső partnerrel folytatódik a kapcsolat. Más szavakkal: nyitva tartja a választást. Hiszen az első kapcsolatfelvételkor soha nem lehet biztosan tudni, hogy a társkereső profil betartja-e azt, amit ígér.

Ha úgy döntött, hogy intenzívebben megismer másokat, ez lehet az egyik oka annak, hogy már nem veszi fel a kapcsolatot.


Ki fog először írni?


A pletyka továbbra is fennáll: a férfiaknak be kell bizonyítaniuk, hogy valóban érdeklődnek a nő iránt, és először kapcsolatba kell lépniük. A nőnek viszont inkább pótolnia kellene magát.

A 21. században nyugodtan megteheti ilyen játékokat. Tetszik neki, és szeretne beszélni vele, vagy olvasni egy üzenetet tőle? Akkor írj nekik. Még akkor is, ha talán újra rá kerülne a sor. A szeretet az, amikor nagyon világosan megmutatja érdeklődését egymás iránt

Természetesen összességében kiegyensúlyozottnak kell maradnia. Ha a kapcsolat egyoldalú marad, és nem árul el sokat magáról, az érdeklődés valószínűleg meglehetősen alacsony.
Bántott (és duzzog)


Az írott üzeneteket gyorsan kicserélik, különösen szoros menetrend és elfoglalt napok mellett. Sajnos sok minden elveszik a folyamat során, és gyorsan felmerülnek a félreértések. A vicces megjegyzéseket névértékben vesszük, az iróniát nem ismerjük el - vagy ami még rosszabb: Komolyabb érvben olyan szavak merülnek fel, amelyeket el kellett volna hagyni.

Ezt utólag nehéz meghatározni. Ha még mindig vannak olyan üzenetei, amikor legutóbb megszakította a kapcsolatot, akkor mindenképpen újra elolvashatja őket. Észrevesz valamit, amit bántóan vagy kétértelműen fel lehetne venni? Ha igen, akkor mindig küldhet rövid bocsánatkérést vagy javítást.


Nem érdekli


A szellemkép az a viselkedés, amikor valaki teljesen elmerül, és már nem reagál semmilyen érintkezési kísérletre. Ez viszonylag gyakran fordul elő az online társkeresőben. Viszonylag könnyű virtuálisan kísértetiesíteni valakit, vagyis "eltűnni" a képernyőről. Nehezebb, ha ugyanaz a baráti vagy ismerős csoport, ha ugyanazon a környéken él, vagy ugyanazt a buszútvonalat használja.

Az online randevúk során a szellemkép gyakran arra törekszik, hogy vita nélkül fejezzék be a kapcsolatot. Ezután az üzeneteket elolvashatja - csak nem válaszol, törli olvasatlanul, vagy a WhatsApp and Co. számát közvetlenül blokkoljuk.

Szebb lenne, ha mindenki nyíltan és világosan kifejezné magát randevúzáskor - még akkor is, ha már nincs érdeklődés? Egyértelműen! De néha különösen a nőknek vannak negatív tapasztalataik. Aztán megsértették őket, ha sokáig törölték őket, vagy üzenetekkel zavarták őket. Annak érdekében, hogy ezt ne kelljen újra megtapasztalnunk, néhány nő már egyáltalán nem reagál, és az idegbarátabb szellemekben keres menedéket.


Kapcsolattartás intenzitása


Izgalmas lehet minden nap beszélgetni az időjárásról, a tőzsdéről vagy a háziállatokról. De gyorsan unalmassá is válhat. Ha nem veszi fel a kapcsolatot, lehet, hogy a csere nem volt elég érdekes számára. Az első néhány üzenet apró beszélgetése után a beszélgetés mélyebbre nyúlhat. Megosztotta vele személyes tapasztalatait? Ha inkább nem osztozik túl sokat az életében az elején, az érthető. A szerelemben azonban a távolság kevésbé hasznos, a közelséget főleg nyílt kommunikációval érik el.

Másrészt lehet, hogy túl sok intimitást tárt fel túl korán, azonnal közölte az erős érzéseket, és talán megijesztette őket.


Tippek a nyomon követéshez


A beszélgetések nagyszerűek voltak, akárcsak az első, a második vagy a harmadik találkozó. Nem szeretsz sietve feladni. Mit tehet konkrétan azért, hogy végül is választ kapjon?


ne csináld

„ Miért nem írsz nekem? 

„ Írj vissza! 

„ Történt valami? 

„ Hahóóó !!!! 

csináld

„ Hé, épp a közelben voltam, aztán ismét észrevettem az egy kávézót, ahová el akartunk menni. Szeretne oda menni velem kávézni a jövő hét szombatján? 

„ Láttam egy kutyát ma úgy nézett ki, mint a tiéd. Minden rendben volt a minap az állatorvosnál? 

„ Emlékszel, hogy meg kellene néznem az XY filmet? Végül megcsináltam, és igazad volt: remek. Van még valami filmtipped nekem? 


A legjobb dolog, ha nyomon követi az utolsó beszélgetést, vagy feltesz egy kérdést egy másik, már tárgyalt témáról. A nyitott kérdések nyomás és igény nélkül ígérik a legtöbb sikert a válaszhoz.

Ami akkor történik, azonban már nincs a kezedben:

  1. Nincs reakció? Akkor a randevúnak ezen a ponton valószínűleg vége. Belül távolodjon el, és tartsa nyitva a szemét a szerelem iránt, ez most jó mottó!
  2. Felületes, visszahúzódó reakció? Akkor is valószínűleg eltűnt az érdeklődés. Ezen a ponton gondold át alaposan, hogyan tudsz most tovább lépni. Nem baj, ha kicsit tovább tartod a kis beszélgetést? Szeretne egy kicsit több elkötelezettséget? Ez utóbbit a következő találkozók egyikén szólíthatja meg.
  3. Igazi, meleg válasz? Gratulálunk, újra kapcsolatba léptél!

Természetesen fontos megőrizni ezt a kapcsolatot. Ha már áttekintette a kiváltó okok kutatásának fenti kérdéseit, akkor valószínűleg már talált egy nyomot. A következő találkozók vagy telefonhívások egyikén megkérdezheti tőle, hogyan képzeli el a jövőbeni kommunikációját.