Unfortunately, this content is not available in your language

This content is in one language only, We are already working on integrating a translation application.

Mobil párkeresés egy pillanat alatt

Találni valakit, aki igazán megfelel neked, most a tenyerében van! A Redxter mobil webhely lehetővé teszi, hogy kapcsolatba lépjen a rendkívül kompatibilis parnterével - akár útközben is.


Mobil webhely:


Mobil weboldalunk megkönnyíti az összes fontos Redxter funkciót, mivel internet-képes mobil eszközökhöz lett tervezve.

Ha internetkapcsolatú mobil- vagy okostelefonja van, egyszerűen lépjen be szolgáltatásunkba a redxter.com oldalon keresztül: Átirányít minket a mobil weboldalunkra, amely a kijelző méretére van optimalizálva.

Függetlenül attól, hogy hol lehet: igénybe veheti a Redxter szolgáltatásunkat. Mobil weboldalunk megkönnyíti az üzenetek elolvasását és megválaszolását, valamint az ajánlott partnerek listájának áttekintését.


A Redxter mobile önmagáért beszél


Ne hagyjon ki semmit - még akkor sem, ha útközben van
Képzelje el a forgatókönyvet ... Kapcsolatba lép az egyik leendő partnerével, és bármelyik percben választ vár tőlük - de ki kell mennie. A Redxter alkalmazással és a mobil webhellyel nem kell a számítógép előtt maradnia, de bármikor elolvashatja és megválaszolhatja üzeneteit.

Böngésszen a felhasználók listáján
Most, a Redxter alkalmazással és a mobil webhellyel, ha valahol (például az orvosnál vagy az állomáson) várakozik, akkor is a lehető legjobban kihasználhatja az idejét. Töltsön el néhány percet az ajánlott partnerek listájára kattintva, és nézze át profiloldalaikat - képekkel, érdeklődési körükkel és hobbijaikkal kapcsolatos információkkal, és természetesen a kompatibilitási pontszámmal, amely megmutatja, mennyire illik Önhöz.

Mindezt - és még sok minden mást
A Redxter természetesen új funkciókkal bővíti a mobil webhelyet, és a frissítések automatikusan elérhetővé válnak az Ön számára.