Unfortunately, this content is not available in your language

This content is in one language only, We are already working on integrating a translation application.

Online társkereső - Még szép!

Online társkereső - Tippek és tanácsok a biztonságos flörtöléshez és találkozáshoz

Tűzfal és vírusirtó védelem nélkül senkinek sem kell tudni navigálni a hálózaton. Az online társkeresőnél a biztonság mindig az első helyen áll, még akkor is, ha a figyelem középpontjában a kedves emberekkel való találkozás vágya áll, és nem utolsósorban a szerelem reménye. Ennek ellenére a fekete juhok itt-ott legelnek a háló szélességében. Redxter szeretné megmutatni, hogyan tartsa távol őket tőled.Átfogó védelem a Redxternek köszönhetően


Még akkor is, ha a közhiedelemmel ellentétben Leo és viselkedése inkább kivétel, és a való életben is megtalálható ismerősöknél, mindig óvatosságra és óvatosságra van szükség, ha más emberekkel akarsz kapcsolatba lépni, vagy a legjobb esetben is , még beleszeret. A túlzott bizalmatlanság azonban akadályozhatja az online randevúkat. Ennek ellenére azt javasoljuk, hogy ne adja fel túl gyorsan a belső Redxter postafiók által garantált névtelenségét. Csak akkor vegye fontolóra személyes adatainak, például telefonszámának, e-mail címének és címének nyilvánosságra hozatalát, ha kellő bizalomra tett szert. Ha már nem akarja a kitérőt a Redxter webhelyén keresztül megtenni, akkor célszerű egy név nélküli postaládát megnyitni az egyik fő szolgáltatónál / webhostnál.


Védje meg magát a nem kívánt "expozíciótól"


Az online flörtölők néha nem veszik észre, amikor elárulják névtelenségüket. Bizonyos szolgáltatók néha elküldik a nevet, amelyet be kell írnia, amikor regisztrál egy postafiókba, az e-mail címmel együtt a megfelelő címzettnek. Legtöbben csodálkozva reagálnak, amikor hirtelen teljes nevükkel írják őket. Könnyű megváltoztatni vagy lezárni az alapértelmezett beállítást. A Redxter.com a maga részéről teljes diszkrécióra támaszkodik az online társkeresés terén, és természetesen nem továbbítja a nevét. Egy másik példa lehet az önleírás. A személyes profil létrehozásakor ügyeljen arra, hogy a teljes életrajzát ne hézagok nélkül mutassa be. Néha csak kevés információ elegendő a látszólag anonim profil létrehozójának azonosításához. Egzotikus hobbik vagy szokatlan szakmák néha gyorsan megtalálhatók és azonosíthatók egy egyszerű Google-kereséssel. Ezt mindig figyelembe kell venni.


Bízzon az érzéseiben


Még akkor is, ha mindig óvatosságra van szükség, a kölcsönös bizalom kiépítése természetesen csak akkor lehetséges, ha fokozatosan kommunikál és cserél valamit magáról. Ebben a tekintetben mindig érvényesnek kell lennie a quid pro quo elvnek (amely a latin „Ahogy te vagy, én is téged teszem” latinból származik). Ha valaki meg akarja tudni, hol laksz, vagy hogy nézel ki, hajlandónak kell lennie arra is, hogy információkat osszon meg magáról. Egyébként a bizalmatlanság jó tanácsadó. Általában a józan ész, az emberi természet ismerete és a másik ember ösztönös értékelése megbízható barát, ha új ismerősökről van szó. Figyeljen tehát arra, hogy új ismerőse gyakran ellentmond-e egymásnak, vagy nehezen magyarázható a részletekről. Hallgassa meg a belét, amikor azt mondja, hogy valami nincs rendben. Ne féljen nyomon követni és ne feledje: joga van megszakítani a kapcsolatot, ha a magyarázatok nem elegendőek az Ön számára. Egy bizonyos távolság különösen hasznos az érzések mámorában az általános helyzet helyes felmérése érdekében. Egy ismerős tanácsa segíthet a bizonytalanságban is.


A legjobb tipp az online flörtöléshez


Ha a kapcsolatból érdekes kacérkodás alakul ki, hamarosan felveszi a telefont. Hogy névtelenségét nem kell feltétlenül kiszellőztetni, az biztosítható például a mobiltelefon számának elnyomásával. Ha azonban úgy dönt, hogy nyilvánosságra hozza telefonszámát, akkor előzetesen nagyon körültekintően kell eljárnia, és mérlegelnie kell a következőket: Címét különféle internetes szolgáltatások segítségével lehet meghatározni a privát vezetékes kapcsolaton keresztül. Másrészt jobb, ha megvan a mobiltelefon vagy az irodai szám, még akkor is, ha bizonyos körülmények között lehetséges megtudni a nevét és a címét, feltéve, hogy ezeket a telefonkönyv feljegyzi. Győződjön meg arról, hogy az úgynevezett fordított keresés során bizalmas adatokat nem lehet megtalálni - valaki megadja az információs pultnak a telefonszámát. Sajnos mindig van egy kis fennmaradó kockázat, hogy a sikertelen találkozó után nem kívánt reakciók következnek be - lásd Antonia és Leo Ebben a tekintetben hasznos lehet, ha a nevét és / vagy címét nem helyezi az üzenetrögzítő szalagjára. Ha még jobban meg akarja védeni magát, akkor gondolkodhat azon, hogy az első telefonhívásokra "kölcsönveszi" a kapcsolatot barátaitól, ismerőseitől vagy kollégáitól, vagy előre fizetett kártyát vásárol. Ezután csak ezt a mobiltelefon-szolgáltatótól elérhető telefonszámot használja online randevúzásra, mivel vészhelyzet esetén lemond róla.


A szerelemnek semmi köze a pénzhez


Sajnos itt a virtuális világ szomorú fejezetével kell foglalkozni: Csalók, akik csak pénz után járnak, az úgynevezett csalók (angolul "átverés"). A Parship különféle intézkedéseket tesz a szolgálata ilyen visszaélése ellen. Ez azonban nem működik óvatos magatartás nélkül. Semmi esetre sem küldhet pénzt, még kis összegeket sem, olyan partnerekkel, akiket személyesen nem ismersz - még a már jól ismert üzenetek és telefonhívások után sem. Jelentsen profilokat vagy viselkedést, amelyek gyanút okoznak az ügyfélszolgálatunknak. Prűdnek kell lenned ...

  • Angol nyelvű levelek - és a magyar is, amelyek furcsán hangzanak és tele vannak helyesírási hibákkal;
  • nőként: Kapcsolattartója azt állítja, hogy a 40-es évek végén a 60-as évek végén amerikai-amerikai vagy brit, esetleg az amerikai hadsereg alkalmazásában áll és megözvegyült.
  • férfiként: Rendkívül jóképű nő ír téged, aki - bár sokkal fiatalabb nálad, de nagyon érdekli téged;
  • inkább általános üzenetek, amelyek nem kapcsolódnak a profilodhoz vagy a korábbi e-mailjeidhez, ne válaszolj a kérdésekre;
  • meglepően gyors szeretetkifejezések vagy (amikor a nők írnak) feltűnően lelkes hangnem ("imádom a fotót", "nagyon örültem a soraidnak");
  • szomorú sorsok, amelyek gyakran előfordulnak pénzhiánnyal együtt;
  • és különösen: a néha csak hosszú váltás után kifejezett kívánság, hogy pénzt utaljanak át tőled.

Természetesen e jelek némelyikének nem feltétlenül kell lennie. Ennek ellenére - még akkor is, ha kissé eltérő részletekkel jelennek meg - mindenképpen meg kell csengeniük az első riasztó harangokat. Jelentse a gyanúját a Redxter ügyfélszolgálatának, és a legjobb módja annak, hogy azonnal megszüntesse a kapcsolatot az adott személlyel, törölve őket az ismerőseiből.


Találkozz ... és óvatosan!


Szerencsére az ilyen bonyolult történetek továbbra is kivételek. Jellemzően kapcsolatba kell lépnie becsületes emberekkel, akik hozzád hasonlóan valóban kapcsolatot keresnek. Ennek ellenére bizonyos óvintézkedéseket meg kell tenni az első kinevezés előtt. Hasznos tehát közölni a közeli barátokkal a találkozást vagy a találkozási pontot. Ez azt jelenti, hogy az a személy, akiben megbízik, csendben maradhat a környéken, ha akarja. Győződjön meg róla, hogy találkozik semleges helyen vagy helyen - soha és semmilyen körülmények között sem a lakásában, sem a flörtpartnerénél. Ha hagyja, hogy otthonról vegye fel magát, ugyanolyan tabunak kell lennie, mint amennyire eleinte túl sok meghitt részletet árul el magáról. Csak azt csináld, amiben jól érzed magad. Csak ezután élvezheti az online társkereső lényege: kedves emberekkel való találkozás, kalandozás és ideális szerelem.