Unfortunately, this content is not available in your language

This content is in one language only, We are already working on integrating a translation application.

Túl idős vagyok online kacérkodni?

Túl idős vagyok az online flörtöléshez? • Mit kell tudni a kibertér újoncainak.

50 évesnél idősebb vagy, és újra szingli vagy? Üdvözöljük a flörtölő emeleten. Még akkor is, ha korábban szeretett erre kimenni - manapság a szerelem nagyobb valószínűséggel vár rád az interneten. De mi a legjobb módja a virtuális flörtölésnek? Ne féljen az online csábítástól.Ha csak nemrég voltál egyedülálló és 50 évesnél idősebb, elgondolkodhatsz azon, hogy mennyire változott a flörtölés az elmúlt években. Az esélynek megvolt a napja. Ehelyett úgy tűnik, hogy az egész világ az internetre támaszkodik, amikor partnert talál. De mi van, ha nincs tapasztalata a virtuális flörtöléssel?


Ne kacérkodj illúziókkal


Akiknek mindkét lábuk a földön van, azoknak gyakran pontos elképzeléseik vannak. Ez vonatkozik a partner keresésére is. Ezért sok ember számára első ránézésre az internet tűnik ideálisnak a flörtöléshez. A lehetséges flörtpartnerek kiválasztása arra is csábít, hogy saját igényeit a végtelenbe csavarja. Könnyű az álomherceg csapdába kerülni: A következő mindig jobb. "Ha túl konkrét képek vannak a fejedben, miközben az interneten flörtölsz, könnyen hiányozhat a szerencséd" - hangsúlyozza Martina Berg képtanácsadó. A müncheni lakos két évvel ezelőtt maga ismerkedett meg párjával egy weboldalon keresztül. A férfi néhány évvel idősebb volt Martina Berg ideáljánál. "Régimódi módon udvarolt nekem az e-mailjeivel. Végül megnyerte a flörtölő osztálya."


Pontosíts egyértelműen


Ha eltér a saját irányelveitől a virtuális partnerkeresésben, az nem feltétlenül jelent önkényt - mondja Martina Berg. "Mielőtt flörtölne a neten, ellenőriznie kell a saját kritériumait. Mi igazán fontos számomra a szerelemről, mi a második?" Martina Berg, aki évek óta sikeres vállalkozó, egyértelmű volt: "Olyan férfit akarok, aki hozzám hasonlóan értékeli a sikert és illeszkedik a környezetembe. Akár néhány évvel idősebb, akár néhány centiméterrel rövidebb az álmomnál herceg, ez talán fontos a felszínes flörtölés szempontjából, de nem az életem társának. " Martina Berg nem vette figyelembe azt a tényt, hogy rosszabb kártyái vannak a negyvenes évei végén járó követeléseivel. - Lehet, hogy hosszabb ideig kerestem, mint mások, de ez valóban a megfelelő volt.


Jobb flörtölni profi fotóval


Annak érdekében, hogy tetszeni tudjon azoknak az embereknek, akik megfelelnek a saját élettervüknek, ugyanez vonatkozik az online flörtölésre is: a jól bemutatott fél küzdelem. "Ha nyaralás közben önkioldót vesz igénybe, majd a fényképet online állapotba hozza, akkor nem csodálkozhat, ha csak önmagával tud flörtölni" - mondja Berg stílusszakértő. Sok jókorú férfinak és nőnek tanácsolja, akik szeretettel akarnak ismét gázra lépni. "A fénykép minősége ugyanolyan fontos, mint a ruházat és a smink. Az előadásnak hangsúlyoznia kell az előnyöket a fiatalosság mesterséges szimulálása helyett." A kérdés mindig az: Mit akarsz elmondani a fotóddal?


A személyiség számít


Senkinek nem kell felöltöznie, ehelyett a megfelelő életpartner megszólításáról van szó, saját megjelenésével. A kis fekete ruhás sportos, a túrázó rocker - itt biztosan rossz emberek jelentkeznek a flört miatt. "Legkésőbb az első randevún láthatja, hogy az önarcképe hiteles-e" - mondja Berg képi tanácsadó. Ez vonatkozik a profilra is. Kerülje a leírásokban a gyakori helyeket. Ki ne akarna egy pohár vörösborral és párjával a karjában nézni a naplementét? "A legjobb, ha reálisan leírod a közösen eltöltött idővel kapcsolatos elképzeléseidet. Azok, akik inkább esténként szeretnek összebújni, ne tombolhassanak a maratonokon, csak azért, mert úgy tűnik, hogy a sportot jó fogadtatásban részesítik flörtöléskor" - mondja Martina Berg. Saját tapasztalatai alapján beszél. Magának a személyiség megtérült a virtuális flörtölésben: Most két éve boldogan élt párjával.