Unfortunately, this content is not available in your language

This content is in one language only, We are already working on integrating a translation application.

Túljutni az első randevúk nehézségein

Hogyan lehet abbahagyni az idegességet?

Ideges vagy az első randin? Nem vagy egyedül.


Mindenki ismeri az idegesség érzését röviddel azelőtt, hogy elmennénk az első randevúra egy olyan emberrel, akit nagyon szeretünk. Van, aki remegni kezd, van, aki már nem tud mozdulatlanul állni. Van, aki nem tudja abbahagyni a beszélgetést, és van, aki megnyugszik, és egyáltalán nem beszél. Nem egyedül érzel így. Íme öt módszer, amellyel javíthatja tapasztalatait, így élvezheti az új emberekkel való találkozás folyamatát.


1. Legyen alkalmi

Kihúzhatja a csípést az első randevú helyzetéből azáltal, hogy a lehető legkevésbé teszi. Találkozzon ebédre, egy kávéra vagy egy gyors italra a nap folyamán vagy munka után, és egyáltalán ne kerüljön romantikussá.

2. Kezelje elvárásait

Ahelyett, hogy második randevúvá vagy kapcsolattartássá tenné a célját, mielőtt az első randevú még megtörténne, maradjon valami egyszerű - jól érezze magát a randin, és nézze meg, van-e ott valami. Így, még ha romantikusan nem is jön belőle semmi, akkor is élvezheti a jó estét. Nehéz nem elragadni, ha üzenetet küld valakinek, és ez jól megy, de próbáld meg visszahozni gondolatodat a kérdésre, valahányszor csak álmodozol. A legjobb, ha úgy gondolja az embert, mint egy potenciális új barátot, mint egy potenciális szeretőt.

3. Öltözz kényelmesen

Öltözz kényelmesen, de úgy, hogy jól érezd magad. Ha általában hétköznapi ember vagy, állítsd be valahova a dátumot, ahol csak önmagad lehetsz. Ne kényszerítsd magad öltözködésre, és töltsd az egész estét úgy, hogy úgy ítélkezzél feletted.

4. Engedje le a feszültséget

Ha időt tud spórolni, nézzen meg vagy tegyen valamit, ami megnevetteti, mielőtt randevúzna. A nevetés csodákat tesz a feszültség oldásában. Vannak, akik jó zenét adnak elő, táncolnak, tornáznak vagy jógáznak.

5. Beszélj egy jó barátodal

A barátok segíthetnek eldönteni, mit vegyek fel, megerősítik, hogy jól nézel ki, és emlékeztetnek arra, hogy milyen nagyszerű ember vagy. Tréfálkozhatsz velük az idegességeddel is, hogy szétszóródhass. Lehet, hogy ostobának érzed magad idegesnek, de a valóságban mindenki randevú előtt megteszi, így minden jó barát megérti és segít eloszlatni a helyzetet.