Unfortunately, this content is not available in your language

This content is in one language only, We are already working on integrating a translation application.

Visszatérés a randevúhoz egy hosszú távú kapcsolat után

Visszatérés a randevúhoz egy hosszú távú kapcsolat után. Néhány szempont, amelyet fontolóra kell venni, amikor újra randevúzni kezd.

Függetlenül attól, hogy az utolsó kapcsolatod vége volt-e a választásod, ijesztő lehet mindent elölről kezdeni. Redxter néhány gyakorlati tanácsot kínál az új, hosszú távú kapcsolatot kereső férfiak és nők számára.


A hosszú kapcsolat felbomlása után szinte félelmetes lehet újra egyedülállni: ennyire sokáig támaszkodott egy másik emberre bizonyos érzelmi, gyakorlati és anyagi szükségletek kielégítésére. A szingli életben az egyik legszabadítóbb dolog a felhatalmazás, amelyet ez ad: rájössz, hogy vannak olyan készségeid és tehetséged az életben való megbirkózáshoz, amelyek évek óta szunnyadtak, és most újra feltámadhatnak.

Készen áll arra, hogy új kapcsolatot keressen, amikor motivációja az a vágy, hogy megossza az életét egy különleges személlyel - szemben azzal az érzéssel, hogy szükség van valakire, aki megment.


Nézd meg és érezd vonzónak

A kapcsolat felbomlása nagyon káros lehet önbecsülésünkre, különösen akkor, ha vonzónak és szexinek érezzük magunkat. Sőt, a hosszú távú kapcsolat biztonságában és meghittségében a megjelenésünk gondozása alacsony prioritássá válhat; megszokhatjuk, hogy olyan ruhákat keresünk, amelyek valóban megfelelnek nekünk, vagy időt szánunk az ápolásra, mert ezeket a szokásokat társítjuk fiatalabb és (talán) hiúbb énünkhöz.

A megjelenése azonban nagyon fontos, amikor új partnert keres - és nem csak azért, mert a legjobb kinézete a figyelem felkeltésének egyik módja! Mindkét nemet vonzóbbá teszik azok az emberek, akik gondoskodnak a megjelenésükről: megmutatva, hogy törődik azzal, ahogy kinézel, jelzed, hogy vonzónak akarsz találni.

Egy kapcsolat felbomlása után azt is nehéz lehet elképzelni, hogy valakivel új fizikai kapcsolatot ápol. Ezek az érzések természetesek, és általában eltűnnek egy kis idővel, és azzal az izgalommal és örömmel, hogy új és különleges emberrel találkozunk.


Változások a randevú etikettben


Az emberek gyakran aggódnak, amikor hosszú szünet után visszatérnek a randevúkhoz, hogy az ismerkedési szabályok megváltozhattak, mióta utoljára egyedülállók voltak. Bizonyos mértékig ez igaz az online társkereső miatt. Néhány évvel ezelőtt a legtöbben nagyon ritkán jártak vak randira, vagy minden héten találkoztak valakivel! De ez csak az eljárás különbsége. Igen, az online társkeresés lehetővé teszi az emberek számára, hogy kapcsolatba lépjenek olyan emberekkel, akikkel egyébként nem találkoznának, de az első kapcsolatfelvétel után a kötődés kialakításához szükséges készségek megegyeznek, mint mindig.


A biológiai óra


Legyen az akár a saját, akár a potenciális partnere, ne legyen annak megszállottja. A média időnként túljátssza a teherbeesés nehézségeit az élet későbbi szakaszaiban, ennek eredményeként egyesek hagyják, hogy a meddőségtől való félelem irányítsa a kapcsolatokkal kapcsolatos döntéseiket. De senki sem szereti azt gondolni magáról, hogy csak a csecsemő megtermelésének eszköze. A sikeres kapcsolat érdekében az számít, ahogyan a partnered érzi magát - nem az, hogy képes-e és hajlandó-e minél hamarabb utódokat szülni.


Gyerekek


Lehet, hogy alkalmazkodnia kell ahhoz, hogy körülményei vagy partnere körülményei bonyolultabbak, mint amikor legutóbb egyedülállóként éltetek. Az egyik nyilvánvaló „komplikáció” a gyermek. Bizonyos átállásokra szükség lehet, különösen azért, mert sokan még mindig úgy érzik, hogy a hazai megállapodások mércéje a szokásos, nukleáris család. Mindazonáltal fontos - különösen a randevúzás korai szakaszában -, hogy a gyermekeket ne tekintsük „csomagügyletnek”. Ha randevúzol, akkor a másik emberrel való kapcsolata számít a legjobban. Érdemes eljátszanod a randevúidat is, ami a gyerekeidet illeti. Jobb lehet megvárni, amíg egy kapcsolat egy-két dátumon túl kialakul, mielőtt bevonnád őket.


A kapcsolat fenntartása


Azok az emberek, akiknek hosszú távú kapcsolataik vannak, jól állnak a kapcsolatokban. Bármi is volt a legutóbbi kapcsolatod megszakadásának oka, valószínű, hogy az együtt töltött évek egy része boldog volt. Ez azt jelenti, hogy már rendelkezik a kapcsolat működéséhez szükséges készségekkel. Már tud a kompromisszumról és a kommunikációról, valamint arról, hogy a partner igényeit helyezze előtérbe. Most csak meg kell találnia valakit, aki igazán megfelel Önnek! Remélhetőleg a Redxter segít ebben.